Es reanuden les obres de diversos carrers del centre de Roses

Aquesta setmana s’han reanudat les obres d’urbanització del sector format pels carrers Marià Benlliure, Lluís Millet, Doctor Ferran, Doctor Arruga, Doctor Barraquer i Doctor Fleming. Les obres tenen per objectiu l’ampliació de voreres per millorar l’accessibilitat dels vianants, la supressió de barreres arquitectòniques i la millora estètica d’aquest sector.
Reanudació obres

Reanudació obres

07/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els primers treballs d’aquest projecte es varen iniciar el mes d’octubre de l’any passat. Des de llavors i fins al mes de juny –moment en què s’aturaren les obres amb motiu de l’inici de la temporada turística-, es va executar la urbanització completa del carrer Doctor Barraquer, que era el que presentava major complexitat ja que es va haver d’aixecar tot el carrer per a la reposició de la caixa de paviment i el nou asfaltat.

També es van condicionar el carrer Lluís Millet, dos trams dels carrers Doctor Fleming i Marià Benlliure, i es van realitzar les obres de renovació de la xarxa de pluvials en aquells carrers que així ho requerien.

Aquesta setmana s’han reprès els treballs d’aquest projecte, que consistiran igualment en l’ampliació de voreres, asfaltat, instal·lació de nou enllumenat, plantació d’arbrat i soterrament de contenidors, en els trams i carrers restants d’el projecte. L’Ajuntament ha establert un planning de treball amb l’empresa adjudicatària de les obres, per tal de garantir que aquestes finalitzin el proper mes de març, i minimitzar al màxim les molèsties ocasionades als veïns.

D’altra banda, també es revisaran les obres realitzades fins ara per esmenar algunes mancances detectades, tals com la correcta comprovació, neteja i acabat interior dels embornals, o l’acumulació d’aigua que es produeix en alguns punts quan plou.

Un cop finalitzat el projecte, dels prop de 17.000 m2 que té l’àmbit d’actuació, 9.400 m2 es destinaran a voreres, 4.400 a calçada i 2.400 m2 a aparcament, i s’hauran plantat 270 arbres nous. El projecte compta amb un pressupost total de prop d’un milió d’euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document