Es reprenen les obres del carrer Nou

Després de l’aturada estival, s’han reprès a Roses les obres de reurbanització del carrer Nou, amb el qual es completarà el condicionament d’un àmbit 2.700 m2 del nucli antic de la població. El projecte, executat en un 60% abans de l’estiu amb les obres dels carrers Cosconilles, Tradició, Travessera Puig Rom, i trams del carrer Sant Pere Alt i Peralada, s’integra dins les actuacions impulsades pel Pla de Barris de Roses.
Obres carrer Nou

Obres carrer Nou

06/10/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres que s’executen inclouen la renovació de les xarxes de serveis (aigua, clavegueram, pluvials), la instal·lació d’una nova xarxa de telecomunicacions, la renovació de l’enllumenat públic amb lluminàries de baix manteniment i consum, la plantació d’arbrat per dotar el barri de petits nuclis verds que millorin la qualitat de vida dels veïns, i la instal·lació del mobiliari urbà i senyalització necessaris.

En el projecte de reurbanització s’han tingut en compte les característiques i amplades pròpies dels carrers on s’està actuant (Cosconilles, Nou, Tradició, Sant Pere Alt, Travessera de Puig Rom i Peralada), on predominen les cases unifamiliars entre mitgeres i una baixa intensitat de trànsit, a excepció del carrer Nou que actua com a connexió entre la comercial plaça Llevant i la Riera. Per aquest motiu, l’actuació ha optat per incidir en una pacificació del trànsit a la zona donant prioritat als vianants en aquells espais de poca circulació, gràcies a la pavimentació de carrers a un sol nivell que ha permès també eliminar barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

A aquest projecte que finalitzarà amb les obres del carrer Nou, se li sumaran en els propers dies les obres de reurbanització de l’àrea de la plaça Prim i carrers colindants (amb 3.460m2), tamb
é inclosa en el Pla de Barris i que comptarà amb un import total de 603.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document