Esport i salut a la piscina de Roses, ara amb descompte

A partir del dilluns 25 de març, la Piscina de Roses posa en marxa una doble campanya de promoció: la proposta “En l’esport, l’edat descompta!” i la reedició de la campanya “Fes-te un abonament de cine”. Descomptes proporcionals a l’edat de l’usuari o bé d’un 50% i l’obsequi de dues entrades de cinema, són les opcions entre les quals poden escollir les persones que s’abonin a la Piscina Municipal.
21/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La campanya "En l’esport, l’edat descompta!" permetrà abonar-se a la instal·lació amb una matrícula reduïda: a la tarifa vigent es restarà l’edat de cada persona traduïda en euros, fins a un mínim de 15 € per abonat. D’aquesta manera, a més edat, menys quota. D’altra banda, qui ho prefereixi, podrà optar per la campanya "Fes-te un abonament de cine!", que ofereix un 50 % de descompte fix en la matrícula i dues entrades per anar al cinema. Aquesta acció compta amb la col·laboració de Cines Roses.

La Piscina Municipal de Roses ofereix piscines climatitzades amb una aigua de gran qualitat, zona Spa (sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior), 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament Star Trac, una sala polivalent i la sala d’Spinning. A més, una àmplia oferta d’activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells, activitats de condicionament físic i salut (spinning, pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa...), així com programes específics de salut, com les activitats aquàtiques prepart i terapèutiques.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document