Finalitza el condicionament del primer tram de la Riera Ginjolers com a mirador obert al mar

Amb la instal·lació d’un conjunt de bancs, han finalitzat aquesta setmana els treballs d’urbanització de l’espai obert que connecta la part baixa de la riera Ginjolers amb l’avinguda de Rhode i els espigons que s’obren al mar. El projecte ha suposat l’adequació d’un àmbit d’uns 5.000 m2 (inclosos els espigons) i ha comptat amb un pressupost de 386.000 €, finançat pel Ministeri de Medi Ambient.
07/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Concretament, l’espai urbanitzat és l’àmbit comprès per un tram de l’Av. de Rhode i l’espai obert que connecta la riera amb els espigons que s’obren al mar. Per solucionar aquesta conjunció de vials, s’ha optat per donar prioritat a la rambla en el seu recorregut fins al mar.

D’aquesta manera, els vianants que passegen per la Riera Ginjolers arriben a partir d’ara fins a un mirador obert a la badia, reforçat per la creació d’un pas central lliure de vegetació, amb una zona arbrada de descans a cada costat del mateix. El mobiliari urbà s’ha concentrat en les zones arbrades, on s’han repartit bancs, cadires i papereres. La urbanització s’ha completat amb la instal·lació de columnes d’enllumenat.

Properament, es preveu completar aquest projecte d’urbanització amb un lleu desplaçament de la calçada de l’Avinguda de Rhode, fet que permetrà donar una major amplada a les voreres, i facilitar així el passeig dels vianants. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document