Finalitza el curs de formació i pràctiques en empreses per a desocupats

El passat dimarts 12 de juny, va tenir lloc a l’Ajuntament de Roses, el lliurament de diplomes als alumnes participants en el Curs de formació en comerç, restauració i emprenedoria. L’activitat, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i en la qual han participat prop d’una quarantena de persones desocupades, ha tingut una durada 80 hores teòriques i 16 hores de pràctiques en empreses del municipi.
Lliurament diplomes

Lliurament diplomes

14/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La formació desenvolupada durant els darrers mesos a Roses ha consistit en 60 h de formació general (gestió comercial i recursos humans; procés administratiu de la compravenda; eines ofimàtiques) i 20 hores de formació específica que cada alumne ha pogut escollir entre les especialitats de petit comerç, hostaleria i restauració, o emprenedoria, en funció de les seves necessitats formatives.

Un component molt atractiu d’aquest curs ha estat el fet que els alumnes han pogut posar en pràctica els coneixements rebuts, a través de 16 hores de formació pràctica realitzada en llocs de treball relacionats amb la formació específica rebuda. El projecte ha comptat amb la participació de 36 alumnes i amb la col·laboració de 30 empreses de Roses.

A través d’aquestes propostes, el consistori rosinc continua apostant per la formació com a eina per facilitar el retorn al mercat de treball de les persones que estan desocupades, i millorar alhora la competitivitat de les empreses a través de la contractació de personal qualificat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document