Finalitza l’ordenament i pavimentació de la plaça Fages de Climent

Aquests dies s’estan finalitzant a Roses les obres de condicionament de la plaça Carles Fages de Climent, que han consistit en l’ordenament i millora d’aquesta gran àrea situada a tocar del port rosinc. L’espai continua mantenint el seu ús com a aparcament públic que, gràcies a les obres realitzades, ha millorat la seva imatge i accessibilitat.
Ordenació Fages de Climent

Ordenació Fages de Climent

17/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plaça Carles Fages de Climent està situada entre la Gv. Pau Casals, la benzinera del Port i la carretera del Far, i compta amb una superfície de 4.200 m2 destinats a àrea d’aparcament en superfície. Les obres realitzades han consistit en la pavimentació de tot l’espai, que presentava desnivells i sots en el ferm, així com l’ordenació de les places d’aparcament, que fins ara es realitzava de manera anàrquica.

La nova pavimentació i ordenació han permès millorar tant l’accessibilitat com la circulació interior a tota la plaça, gràcies a la delimitació del centenar de places d’aparcament existents, dels carrils de circulació de vehicles i dels accessos d’entrada i sortida. A més, s’ha renovat l’enllumenat públic i s’han plantat una seixantena d’arbres que generaran diferents zones d’ombra.

L’actuació ha comptat amb un pressupost de 65.000 euros i posarà punt i final a la situació de desordre que es generava fins ara, sobretot en períodes de gran afluència de vehicles. A més, es millora la imatge de tot aquest entorn, molt proper al port pesquer i al port esportiu, situat en l'estratègica confluència entre la Gv Pau Casals i la carretera del Far.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document