Fire Musical Festival 2006

Els dies 4, 5 i 6 d’agost Roses acollirà aquest festival que reunirà més de15 grups de l’escena musical actual
presentació festival

presentació festival

Mercury Rev

Mercury Rev

Burman Flash

Burman Flash

Antònia Font

Antònia Font

Macaco

Macaco

Rinôçerôse

Rinôçerôse

Muchachito

Muchachito

25/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El cartell d’aquest any es caracteritza per combinar grups nacionals i internacionals d’estils ben diferents. Hi trobem des de tendències ètniques a influències més poperes, passant per formacions més intimistes o per grups on l’electro-experimental-psicodèlic pren el protagonisme absolut.

El divendres 4 d’agost, obriran el Festival Burman Flash –grup català de so rocker i lletres compromeses que ens deleitaran amb el seu disc Desmemòria. Després tocarà Muchachito Bombo Infierno –grup de trajectòria internacional que ha tingut un gran èxit amb el seu disc Vamos que nos Vamos-, després pujaran a l’escenari els Macaco –composició formada per músics de diversos països i que es pot definir com a "electromestissa"-, mentres que els Bloc Quilombo –formació d’arrels africanes i músiques tradicionals llatinoamericanes on la percussió té el protagonisme- amenitzaran l’espera entre grup i grup amb performances, percussions i pirotecnia a nivell del públic. El divendres s’obriran les portes de la Ciutadella a les 20h i a les 21h començarà el FIRE 06, el mateix que dissabte.

El dissabte 5 els Sweater seran els primers a tocar –grup de l’escena independent de Barcelona que presentarà en el Fire06 el seu primer LP i que ja van estar a l’edició de l’any passat-, Mendetz –banda Casio-Punk on no hi ha res pre-gravat ni programat- , Antònia Font –que tornen al pop més clàssic amb el seu darrer treball Batiscafo Katiuskas-, els Hushpuppies –grup de Perpinyà que va començar amb el moviment "garage" i que presentarà a Espanya el seu disc The Trap- , Mercury Rev –formació de Nova Yok que aconsegueix un so pop psicodèlic que ha anat evolucionant cap a músiques més conceptuals i sofisticades-, Rinôçérôse –grup francès que tocarà les cançons del seu quart disc Schizophonia- i Piloosky –que és el projecte musical personal del DJ i productor francès Cédric Marszewski (DJ Cédric), DJ oficial del co·lectiu D*I*R*T*Y Sound System que defineix el seu estil com a electro-experimental-psicodelic. Els Bloc Quilombo amenitzaran també el dissabte l’espera entre els diferents grups.

El diumenge 6 d’agost el FIRE Music Festival es traslladarà de la Ciutadella de Roses a la Plaça Catalunya per donar protagonisme a la música nacional més fresca i jove. Després dels concerts celebrats el divendres i el dissabte, el diumenge serà el dia dedicat als grups novells i més alternatius del Festival. Estaran en concert Carmen 113, Boc Guru Special, Two Dead Cats i Zuma.

A l’edició de l’any passat van actuar Jamiroquai i els Orishas entre d’altres i la bona acollida del públic i de la premsa especialitzada ha possibilitat la continuació d’aquest festival únic a l’Empordà.

Us hi esperem!!!

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document