Gran Cantada d’Havaneres a la Badia de Roses

Dins la programació dels espectacles i activitats d’aquest estiu, l’Ajuntament de Roses hi ha incorporat una gran cantada d’havaneres que se celebrarà aquest dissabte 15 de juliol, a la platja de la Punta, al costat mateix del Port Esportiu.
Cartell Cantada d'Havaneres

Cartell Cantada d'Havaneres

11/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les grans cantades d’havaneres ja són un clàssic a la Costa Brava, especialment en algunes poblacions del Baix Empordà. De fet, des de fa anys, a Roses cap estiu han faltat les havaneres, si bé en un format de petites cantades amb la participació de només un grup.

Ara, el que es pretén amb aquesta iniciativa, és consolidar la tradició de l’havanera a la Badia de Roses amb una cantada de qualitat en la qual tinguin representació els diferents estils, des del cant de taverna tradicional a l’havanera més evolucionada. És en aquest sentit que aquest any es compta amb la participació dels grups l’Empordanet, Els Cremats de Palafrugell i Morralla de Pallejà.

Amb motiu de la cantada del proper dissabte, s’instal·larà un escenari arran de mar i es col·locaran cadires perquè el públic pugui seguir la cantada des de la platja. També es podrà seguir amb barca des de dins de mar. La cantada s’acabarà amb la interpretació conjunta dels tres grups de "La Bella Lola i "El meu avi". Francesc Sànchez Carcassés serà l’encarregat de presentar els grups participants.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document