I Informe Socioeconòmic de Roses

Per encàrrec de l’Ajuntament de Roses, el departament d’Economia de la UdG ha elaborat l’Informe Socioeconòmic Roses 2005 amb els objectius de sintetitzar els elements bàsics de l’estructura socioeconòmica de Roses i suscitar la reflexió sobre alguns elements estratègics.
grafic

grafic

19/03/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta primera edició de l’informe analitza la situació i perspectives del desenvolupament socioeconòmic de la viula, a partir de les dades i estadístiques sobre demografia, mercat de treball, activitat econòmica, benestar social, consums i sector turístic.

Les properes edicions de l’informe incorporaran altres dades rellevants (dinamisme empresarial, estructura comercial, aspectes educatius, ...) que permetran millorar la darrera finalitat de l’informe: examinar la capacitat de Roses per continuar creixent de manera sostenible i proveint benestar i qualitat de vida als rosincs.

Com a novetat, aquest estudi desenvolupa un model predictiu que permet fer estimacions periòdiques i actualitzades de la població que realment es troba a Roses en un moment determinat (població flotant). La quantificació d’aquesta població és una operació complexa, però molt necessària per tal que tant l’administració publica com l’empresa privada puguin dimensionar adequadament l’oferta de serveis a prestar. També és un indicador clar de l’evolució de l’activitat turística.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document