II edició Premi Treballs de Recerca Ajuntament de Roses

El proper divendres, 22 de juny, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses (19 h), l’acte de lliurament de premis corresponents a la segona edició del Premi Treballs de Recerca 2007, convocat per l’Ajuntament de Roses.
treballs de recerca

treballs de recerca

21/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El concurs està adreçat als alumnes de tots els centres de batxillerat de la vila (IES Cap Norfeu, IES Illa de Rodes i Centre Escolar Empordà), amb la intenció d’incentivar i reconèixer els millors treballs realitzats pels joves del municipi al llarg del curs escolar 2006-2007.

En els treballs presentats s’ha tingut en compte aspectes tals com el rigor i el tractament científic en el desenvolupament dels treballs, l’originalitat, la idoneïtat de les fonts d’informació, l’estructuració dels treballs, la presentació de materials i recursos gràfics, i l’ús adequat de la llengua.

Les direccions de cadascun d’aquests centres d’ensenyament han estat les encarregades de realitzar la tria prèvia, amb dos treballs per centre, els quals han passat a la fase final d’avaluació per part del jurat del concurs. Enguany, el jurat està integrat per Pere Joan Vicens Vives (president de l’Editorial Jaume Vicens Vives), Natàlia Molero (filòloga i professora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya) i Maria Lluïsa Pintor (directora de l’IES de Castelló d’Empúries).

Els premis, que es faran públics demà divendres, consisteixen en una dotació econòmica de 600 euros per al treball guanyador, i dos accèssits de 200 euros cadascun.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document