Tens dubtes tramitant? Truca'ns. Et truquem! De dilluns a divendres de 8 a 20 hores

Inauguració de la renovació de l’Estadi Municipal del Mas Oliva

El proper diumenge 4 de març (12 h), tindrà lloc la inauguració del nou camp de gespa artificial i de l’ampliació dels vestuaris de l’Estadi Municipal del Mas Oliva, situat a la zona esportiva de Roses. A l’acte han estat convidats els clubs de futbol de municipi (CB Roses, AE Roses i Al Wifak), així com la sra. Anna Pruna, secretària general de l’Esport, i el sr. Rafel Niubó, secretari general de la vice-presidència.
27/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb el subministrament i instal·lació de la gespa artificial d’aquest camp de futbol, iniciat el passat any, Roses culmina el projecte de reforma i condicionament de les instal·lacions futbolístiques del municipi, amb l’objectiu de donar resposta a la demanda dels nombrosos equips i clubs que en fan ús al llarg de tot l’any.

Davant aquesta forta demanda, que originava un excessiu desgast de la gespa natural dels camps, el consistori ha optat per la seva substitució per un sistema artificial de millor rendiment, ja que, un cop instal·lat, el manteniment necessari és mínim i la qualitat es manté sempre en òptimes condicions.

La superfície total del terreny de joc reformada ha estat de 6.300 m2, amb capacitat per a un camp de futbol de 95 x 60 metres, tot i que també s’ha previst un ús transversal de dos camps de futbol-7 (60 x 38 metres).

El projecte també ha inclòs la renovació de tot l’equipament esportiu necessari per al camp (porteries, banderins, banquetes i porteries abatibles), la instal·lació d’un sistema de reg format per canons d’aigua, la creació d’una nova grada situada enfront de l’existent fins ara, la incorporació d’una àrea d’entrenament per a porters, i la construcció d’una vorera perimetral que facilitarà l’accés al camp i l’estada del públic. El conjunt dels treballs ha tingut un cost de 700.000 €.

D’altra banda, també han finalitzat les obres d’ampliació i condicionament dels vestidors de l’estadi, que han consistit en la incorporació d’un vestuari nou i l’ampliació dels ja existents, la creació d’un nou espai d’infermeria, i la millora de tota la il·luminació de l’edifici, possibilitant l’entrada de llum natural. Aquest projecte ha comptat amb un pressupost de 128.000 euros.

Aquests projectes passen a sumar-se a les actuacions de millora de les instal·lacions esportives desenvolupades darrerament per l’Ajuntament. Entre aquests projectes, es troba la recent cobertura de la Pista Poliesportiva Municipal, la creació d’un camp d’entrenament annex als camps de futbol de la Vinyassa i la seva il·luminació (30.000 euros), la instal·lació de mòduls-vestidors (18.000 euros), la col·locació de gespa artificial a la Vinyassa 1 (529.000 euros).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document