Inauguració del servei de rehabilitació a Roses

La setmana passada va tenir lloc la inauguració del nou centre de rehabilitació ambulatòria de Roses. El nou centre està situat al número 6 del carrer València, i està gestionat pels especialistes de FisioGirona, empresa adjudicatària del concurs licitat fa uns mesos pel Servei Català de la Salut.
19/06/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tot i que el procés de diagnosi continuarà realitzant-se pels equips mèdics de l’Hospital de Figueres, aquests trametran al nou centre rosinc els informes i les indicacions pertinents a cada pacient. D’aquesta manera, els usuaris no hauran de desplaçar-se més fins al centre hospitalari comarcal per rebre les sessions de rehabilitació corresponents a cada cas.

Les noves instal·lacions compten amb cinc unitats de tractament específic i una àmplia sala habilitada amb la maquinària necessària per a la rehabilitació. La dotació tècnica i professional del nou servei permetrà atendre el 99% dels pacients del municipi, mentre que només els casos de màxima complexitat seran derivats a l’Hospital de Figueres, fins que s’incorpori la resta de material necessari.

A la inauguració van assistir el delegat de Salut de la Generalitat a Girona, l’alcalde i la regidora de Sanitat de Roses, així com membres de l’Hospital de Figueres i de FisioGirona. El delegat de Salut, Ferran Cordon, va anunciar que s’està estudiant la possibilitat perquè l’ampliació del CAP de Roses -prevista per als propers mesos-, incorpori un espai de raig X que permeti oferir també aquest servei a la població.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document