Inauguració exposició La Costa Brava abans de la Costra Brava. Espai Cultural de La Ciutadella. 4 de juliol de 2008

04/07/2008 00:00 -    

Director General, alcaldes, regidors i regidores,

Benvinguts i benvingudes a l’Espai Cultural la Ciutadella

Com a alcaldessa de Roses és per mi un honor ser avui aquí. Ho és per moltes coses però especialment perquè la infraestructura que inaugurem avui era una de les mancances evidents de la nostra petita ciutat.

Una infraestructura que dota a l’Espai Cultural la Ciutadella d’un espai polivalent de gran qualitat.

A partir d’avui Roses compta amb una magnifica Sala d’Exposicions MUNICIPAL . Un sala àmplia, senzilla i tècnicament molt ben resolta.

La Sala d’exposicions municipal de Roses s’articula a partir d’aquest gran vidre que ens serveix per presentar les exposicions d’una manera original i clara, conduir als visitants en el moment d’entrar i facilitar que arribi la llum natural a tots els racons.

Un dels grans actius de la nova sala són els mòduls on es penja l’obra. Aquests són totalment mòbils i adaptables a tots els formats d’exposicions: obra gràfica, de gran format i fins i tot audiovisual. La possibilitat de combinar-los i crear diferents espais dota a la sala d’una capacitat d’adaptació que poques sales del nostre voltant disposen.

Una sala d’exposicions municipals en un entorn únic i privilegiat, la Ciutadella, del que es pot gaudir des de l’interior gràcies al gran vidre instal·lat en un extrem de la sala. Una sala d’exposicions amb vistes a la nostra història.

Així doncs, la inauguració de la sala d’exposicions municipal de Roses requeria una exposició de qualitat i en el marc del centenari de la marca Costa Brava presentem: LA COSTA BRAVA ABANS DE LA COSTA BRAVA (fotografies de la casa de la postal 1915 – 1936).

Benvinguts doncs, a la Sala d’Exposicions Municipal de Roses, una sala que de ben segur es convertirà en un referent a les nostres comarques.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document