Incorporació de 80 nous aparcaments per compensar la pèrdua de places a la Gran Via

L’Ajuntament ha finalitzat les tasques de senyalització i delimitació d’una nova àrea d’aparcament de vehicles situada als carrers Almogàvers i Arquímedes, a tocar de la Gran Via Pau Casals. Aquesta actuació fa possible la incorporació de 80 noves places d’aparcament, amb les quals queden compensades les 55 places anul·lades amb les obres d’ampliació i millora de voreres de la Gran Via.
Pàrkings Almogàvers

Pàrkings Almogàvers

03/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des de fa unes setmanes s’estan realitzant a Roses les obres d’ampliació i adequació de voreres de la Gran Via Pau Casals, incloses en l’anualitat 2009 del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), i amb les quals es vol millorar la imatge i l’accessibilitat de vianants en aquest cèntric carrer de la ciutat.

 

Davant la pèrdua d’una cinquantena de places d’aparcament que ha motivat aquest projecte, l’Ajuntament ha decidit realitzar una actuació als carrers adjacents, que permetés recuperar els estacionaments per a vehicles perduts en aquesta àrea.

 

D’aquesta manera, s’han delimitat i senyalitzat un total de 80 nous aparcaments en els carrers Arquímedes i Almogàvers. Per garantir una correcta circulació i ús dels nous aparcaments, a partir d’ara, aquests dos carrers passen a ser de sentit únic, reservant-se l’accés d’entrada al carrer Almogàvers i la baixada al carrer Arquímedes, de manera que es possibilita una circulació fluïda a tota l’illa formada per aquests carrers i la Gran Via.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document