Injecció d’1,2 milions d’euros per a l’enllumenat del Puig Rom

L'Ajuntament ha aprovat definitivament el projecte de renovació de la xarxa d’enllumenat públic de la urbanització del Puig Rom. Amb aquesta mesura es vol posar punt i final a l’estat de precarietat en què es troba el servei, atès que durant molts anys no s’ha pogut intervenir en la seva millora.
20/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou projecte suposarà l’adequació de la totalitat de la xarxa d’aquesta urbanització, que comprendrà la instal·lació de prop de 700 nous punts de llum i la renovació dels quadres de comandament i instal·lacions necessàries. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetin l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

Atesa la magnitud del projecte, que incidirà en la totalitat de carrers del Puig Rom i que comptarà amb un cost total d’1.257.000 euros, s’ha optat per realitzar les obres d’adequació en diferents fases.

Actualment, el sistema d’enllumenat del sector del Puig Rom està composat per una xarxa deficitària i per uns fanals obsolets i de molt diversa tipologia que presenten greus mancances d’il·luminació i funcionament. Aquesta situació és deguda al fet que durant anys, la promotora propietària de la urbanització no havia realitzat cap millora ni manteniment dels serveis.

La no titularitat impedia a l’Ajuntament fer front legalment a projectes d’adequació. Ara, un cop desencallada la situació amb la nova empresa que s’ha fet càrrec de la urbanització, el consistori pot fer-se càrrec d’actuacions tals com el reasfaltatge de carrers, la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable, o la renovació de l’enllumenat que s’acaba d’aprovar. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document