Instal·lades 5 noves illes de contenidors soterrats

A Roses han finalitzat els treballs d’instal·lació de cinc noves illes de contenidors soterrats, les quals entraran en funcionament al llarg de la segona quinzena d’aquest mes. El nou sistema de dipòsit i recollida de residus s’han col·locat en aquesta ocasió a la Rambla Ginjolers, a la Gv Pau Casals i als carrers Doctor Arruga i Doctor Ferran, dins el Pla de Contenidors Soterrats de Roses (PCOR) que l’Ajuntament està executant de manera progressiva en el casc antic del municipi.
Contenidors Dr. Arruga

Contenidors Dr. Arruga

10/06/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres de contenització de la Rambla Ginjolers (junt a l’antic safareig), han suposat la incorporació de set noves unitats (entre rebuig, cartró, vidre i envasos) i han estat finançades (57.000 euros) per l’anualitat 2010 del Pla de Barris atorgat per la Generalitat al municipi. Per la seva part, la Gran Via i els carrers Doctor Ferran i Doctor Arruga, han incorporat quatre noves illes que han tingut un cost de 261.000 euros, i que han suposat la instal·lació d’una trentena de contenidors en total.

 

Els nous contenidors soterrats permeten als usuaris dipositar les deixalles amb molta més comoditat que amb el sistema convencional. Els nous dipòsits, a més, tenen una major capacitat que els actuals, fet que també permet millorar el servei de recollida i posar punt i final als problemes de dimensionat existents fins ara, sobretot en les temporades turístiques en què l’aportació de deixalles augmenta considerablement.

 

L’objectiu del pla PCOR és millorar tant la visió i la imatge dels carrers i places del nucli antic, com la tipologia, capacitat i ubicació dels diferents contenidors en funció de les fraccions que recullen i de les necessitats reals de cada indret, a fi d’evitar situacions de saturació de contenidors i d’embrutiment de la via pública.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document