Jornada lúdica amb inflables a la piscina de Roses

Dissabte 18 de juny a la tarda, la Piscina Municipal de Roses programarà dues sessions d’activitat aquàtica recreativa amb jocs inflables i activitats dirigides pels monitors de l’equipament, amb les quals es vol oferir un espai lúdic adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que sàpiguen nedar. La primera de les sessions tindrà lloc de 16.30 a 18 h i la segona de 18 a 19.30 h. Les activitats estan obertes a abonats i públic en general, i cal fer reserva de plaça al mateix equipament.
inflables piscina

inflables piscina

09/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Piscina Municipal de Roses es convertirà la tarda de dissabte 18 de juny, en un espai lúdic que comptarà amb diverses estacions recreatives dirigides pels monitors de l’equipament, amb l’objectiu que els participants s’ho passin d’allò més bé. Les persones abonades tindran l’entrada gratuïta i els participants als cursos de natació tindran una tarifa reduïda de 2,90 €, mentre que al públic en general se’ls aplicarà la tarifa d’entrada normal (5,50 €).

Per dur a terme les activitats, es farà ús de la meitat de la piscina gran de l’equipament, mentre que l’altra meitat funcionarà amb normalitat per a la resta d’usuaris. Cal tenir en compte que les places són limitades i que cal fer la reserva de plaça a la recepció de l’equipament, per a una de les dues sessions. La participació es realitzarà sense acompanyants, doncs els propis monitors seran els encarregats de dirigir les sessions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document