La bellesa del fons marí rosinc, a la Ciutadella

Divendres 21 de setembre (20 h), la sala d’Exposicions de la Ciutadella de Roses inaugura la mostra de fotografia subaquàtica del Club Badia de Roses "Roses, visions a fons”. L’exposició romandrà oberta al públic fins al proper 11 de gener de 2013 i consta d’una selecció d’imatges del fons marí de Roses.
Roses, visions a fons

Roses, visions a fons

19/09/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Club Badia de Roses, el primer club d’immersió subaquàtica de la Costa Brava (data de l’any 1973), ofereix a la Ciutadella a partir del proper divendres una visió del paisatge rosinc diferent i desconeguda per al gran públic, però d’una bellesa incomparable: el fons marí de la badia de Roses.

Tal i com destaquen els artífex de la mostra (Lluís Mas Blanch, Marc Parals, Jordi Vela, Tomàs Baiges i Miquel Trulls),
"aquesta exposició demostra, una vegada més, que vivim en un racó de món privilegiat: el nostre Empordà, la nostra Costa Brava, de bellesa transversal, de mar a muntanya, dels cims al fons del mar. El nostre fons marí, ple de vida i de color, gaudeix d’un prestigi d’àmbit internacional, que els membres del club de submarinisme tenim el privilegi de contemplar i cuidar a diari".

Fotografia i vi

En la línia de col·laboració subscrita entre el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses i la Cooperativa Empordàlia, mitjançant la qual diferents esdeveniments culturals que es desenvolupen al llarg de l’any en el municipi compten amb maridatges i degustacions dels productes gastronòmics de la cooperativa, l’acte d’inauguració de la mostra que tindrà lloc el proper divendres (20 h), comptarà amb una degustació de vins d’Empordàlia.

Amb aquestes propostes que combinen art, patrimoni i cultura amb enologia i gastronomia, es vol oferir un atractiu complementari al públic assistent als diferents actes, actuant al mateix temps en la promoció i posada en valor tant del patrimoni i manifestacions artístiques del municipi, com dels vins i productes gastronòmics de la comarca.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document