La Biblioteca de Roses amplia el seu servei de préstec

Des d’aquest mes de juliol, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ha ampliat el nombre de documents que els seus usuaris poden sol·licitar en préstec. Així, de 8 llibres s’han passat a 15, mentre que els DVD’s, els CD’s i les publicacions periòdiques, passen de 4 a 5 unitats en cada cas.
18/07/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A partir d’aquest estiu, els usuaris de la biblioteca rosinca poden gaudir d’un fons prestat simultàniament de fins a un total de 30 documents (15 llibres, 5 DVD’s, 5 CD’s i 5 publicacions periòdiques). D’aquesta manera, l’equipament municipal amplia i millora un dels seus serveis, donant resposta a les peticions dels usuaris i facilitant que aquests puguin disposar durant un major període d’aquest material.

Amb un fons de 52.221 documents total, integrat per llibres de diversos formats (monografies, còmics, novel·les, d’idiomes,...), CD de música de tots els gèneres, diccionaris i enciclopèdies, revistes i diaris, mapes i guies de viatge, documentals, pel·lícules i sèries televisives en DVD, etc, la Biblioteca de Roses va realitzar al llarg de l’any passat un total de 69.605 préstecs, va atendre 75.376 usuaris i compta amb 12.869 socis.

A més del servei de préstec, la Biblioteca ofereix servei de consulta de diaris de tot el món, d’accés a internet i ofimàtica amb ordinadors del propi equipament o usant la xarxa wi-fi, i activitats per a tots els públics, com les sessions de petits contes, de joves lectors, del club de lectura, xerrades i exposicions, entre d’altres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document