La carretera del Mas Oliva s’obre al trànsit

La finalització de les darreres tasques d’asfaltatge a la carretera del Mas Oliva ha permès aquesta setmana l’obertura del vial al trànsit rodat, després de les obres de reurbanització dutes a terme des del passat mes de febrer. L’actuació ha suposat l’eixamplament de la carretera i la creació de voreres a banda i banda, amb la qual cosa es millora l’accessibilitat i la seguretat de la circulació.
ctra mas oliva

ctra mas oliva

24/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte ha comptat amb un pressupost de 300.000 euros i dóna resposta a les necessitats vials sorgides arrel del desenvolupament de la zona residencial del Mas Oliva, que en els darrers temps ha experimentat un important increment en l’establiment d’habitatges de primera residència. A més, el nou vial permetrà també delimitar la nova zona esportiva i millorar-ne l’accessibilitat als equipaments propers.

Les obres han consistit en l’eixamplament de la carretera (que ha passat dels 5,50 metres d’amplada anteriors a 8,50 metres) i en la creació de voreres peatonals de 3 metres d’amplada a ambdós costats de la carretera, fins ara inexistents.

També s’ha incidit en la millora de les xarxes de serveis (enllumenat, clavegueram, telefonia, abastament d’aigua, reg automàtic, etc), i aquest matí s’ha realitzat la plantació d’arbres previstos en el projecte, a banda i banda de la carretera.

Més endavant, es realitzarà una segona fase que culminarà l’adequació vial d’aquest sector, amb la creació d’una rotonda que servirà d’enllaç entre els carrers.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document