La Ciutadella acull un gran escenari per a la representació de MEDEA

Aquests dies s’estan duent a terme a la Ciutadella els treballs de muntatge de l’escenari i de l’equipament escenotècnic necessaris per a la representació de l’obra de teatre MEDEA, que el Grup de Teatre de Roses estrenarà la nit del proper dissabte 24 de juny. Aquest serà el primer dels actes que la formació realitzarà al llarg d’aquest any, amb motiu del 25è aniversari de la seva creació.
Escenari Ciutadella

Escenari Ciutadella

21/06/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per acollir l’obra, ja s’ha muntat un gran escenari amb plataformes a tres nivell, que ha estat ubicat a la zona de les antigues cavallerisses. Des d’ahir, s’estan instal·lant també les grades que acolliran al públic, i que disposaran d’un aforament per a 400 localitats.

Les entrades, que són numerades, ja es poden adquirir al vestíbul de la Ciutadella de Roses, al preu de 15 €. Després de l’estrena del dia 24, es realitzaran funcions els dies 25, 28 i 30 de juny, i l’1 i 2 de juliol. Totes les representacions seran a les 22 h.

gw-4cefdb3be18c87b9a75b528d8777455af4c472e8

El grup de Teatre de Roses afronta per primer cop una tragèdia grega

Després d’una trajectòria de 25 anys caracteritzada pels continus reptes i superacions, el grup de teatre afronta, per primer cop en la seva història, una tragèdia grega. L’obra escollida ha estat Medea que, com destaca l’Ignasi Tomàs, director de la formació, Medea és el sentit del destí, la història d’una gran dona que neix per estimar, fins al punt de renunciar a tot, inclús a la vida dels seus propis fills. La bellesa i universalitat d’aquesta història són tan patents, que el director no ha plantejat cap adaptació, i s’ha cenyit a l’obra original d’Eurípides.

Un dels aspectes de més rellevància i més assajat ha estat el cor, que recupera la importància de les grans representacions gregues, i que estarà format per dotze veus femenines. La creació musical -on intervenen una gran varietat d’instruments de percussió grecs, turcs, russos, ...-ha anat a càrrec d’un equip de gran excepcionalitat, format per Dimitri Psonis, Sergey Saprychev i Feliu Gasull. La representació compta també amb dues interpretacions de luxe, la d’Ivo Hristov (clarinet) i la d'Olvido Lanza (violí)

La representació de Medea, serà el primer dels actes que el grup de teatre realitzarà al llarg de l’any per celebrar el seu 25è aniversari. Entre la resta d’actuacions previstes, es troben també la publicació d’un llibre, un muntatge poètic o la representació dels Pastorets, com a commemoració de la primera obra que el grup va representar. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document