La comissió informativa del POUM aclareix que no hi ha cap obra aturada amb motiu de la seva revisió

La comissió informativa del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), presidida per l’alcaldessa, Magda Casamitjana, i formada pels portaveus de tots els grups municipals, s’ha reunit per primer cop. Durant l’acte, s’ha exposat l’estat actual de tramitació del Pla, alhora que s’ha informat que no hi ha cap obra aturada amb motiu de la revisió que està duent a terme l’actual equip de govern, ja que a l’hora d’atorgar llicències o qualsevol altre tràmit relacionat amb Urbanisme, el Departament es regeix pel Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) aprovat l’any 1993, que encara és vigent.
Obra plaça Llevant

Obra plaça Llevant

28/02/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
L’alcaldessa, Magda Casamitjana, ha manifestat la seva disposició, així com la de la resta de regidors de l’equip de govern i tècnics municipals, per a aclarir qualsevol dubte que els puguin plantejar els portaveus dels grups municipals a l’oposició o qualsevol persona interessada en la tramitació del nou POUM. Tanmateix, Casamitjana ha demanat que no es facin interpretacions interessades de les gestions que està duent a terme l’equip de govern de cares a l’aprovació del nou Pla amb l’objectiu d’evitar crispacions. Segons l’alcaldessa, es poden sol.licitar i realitzar totes les actuacions urbanístiques que calguin, i fins i tot tenim aprovada la revisió del sòl urbanitzable, de manera que l’activitat urbanística a la població es desenvolupa amb tota normalitat.
La comissió informativa especial del POUM es reunirà de manera ordinària l’últim dimecres de cada mes, amb la possibilitat de celebrar reunions extraordinàries en cas que qualsevol dels seus membres ho demanin per escrit.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document