La consellera de Treball, Mar Serna, visita Roses per conèixer el seu Pla d’Ocupació

Divendres 8 de maig, Roses va rebre la visita de la consellera del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna, qui es desplaçà fins al tram del camí de ronda on els treballadors integrants del Pla d’Ocupació de millora de l’espai urbà estan treballant actualment.
visita Mar Serna Canyelles

visita Mar Serna Canyelles

11/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La consellera Mar Serna va ser rebuda divendres al migdia pels membres del consistori rosinc a la sala de plens de l’Ajuntament. A continuació, la comitiva es va desplaçar fins al camí de ronda i la platja de Canyelles , on la brigada de treballadors del Pla d’ocupació de millora de l’espai urbà està realitzant en l’actualitat diferents tasques de manteniment. Divendres concretament, retiraven plantes invasores que malmenten els entorns de les platges de Roses.

Aquest Pla d’ocupació, creat a començaments d’any, ha permès contractar a Roses un total de nou persones que es trobaven en situació d’atur per a la realització de tasques de jardineria, pintura i manteniment urbà del municipi. La contractació està subvencionada pel Servei Català d’Ocupació de la Generalitat i té per objectiu la formació professional dels participants, per tal de facilitar-ne la seva propera incorporació al món laboral.

Ja a la tarda, la visita va continuar a les instal·lacions de la nova Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER), on va rebre una desena d’empresaris de Roses que li van exposar les problemàtiques que viuen els seus sectors. Posteriorment els responsables municipals van presentar a la consellera les diferents accions i línies d’actuació engegades des d’aquesta àrea, com a revulsiu de l’economia rosinca i per fer front, des d’una vessant municipal, a l’actual conjuntura de crisi econòmica.

Entre aquest paquet de mesures es troben l’organització de jornades i seminaris empresarials, la realització del curs de millora del comerç urbà, l’activació dels serveis d’assessorament individualitzat a empresaris i a nous emprenedors i, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, la implantació de serveis d’orientació laboral, com ara el Club de la Feina, els tallers de recerca de feina, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document