La Diputació col.laborarà amb l’Ajuntament per consolidar Roses com a un gran referent turístic de la Costa Brava

La Diputació de Girona col.laborarà amb l’Ajuntament de Roses per consolidar aquest municipi com a un gran referent turístic de la Costa Brava. El president de la Diputació, Enric Vilert, ha visitat aquest matí Roses, on ha fet una visita oficial i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Magda Casamitjana, per després anar a visitar la Ciutadella i el Castell de la Trinitat.
Vilert Casamitjana

Vilert Casamitjana

28/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
El president de la Diputació ha signat en el llibre d’autoritats a la sala de plens, on l’alcaldessa, Magda Casamitjana, ha aprofitat la trobada per demanar a la Diputació suport moral i econòmic per tal que Roses es consolidi com la capital turística de l’Alt Empordà. L’alcaldessa ha recordat que el municipi està a punt de superar el llindar de 20.000 habitants, convertint-se en ciutat i assumint d’aquesta manera més competències, per la qual cosa caldrà el màxim suport per part de totes les administracions per poder tirar endavant tots els projectes que té previstos. “Estem situats estratègicament enmig de tres parcs naturals i aspirem a ser el nexe de connexió entre ells”, ha destacat Casamitjana, que ha recordat l’enorme potencialitat que té el municipi des del punt de vista patrimonial i mediambiental.
Enric Vilert ha explicat que la Diputació de Girona ajudarà Roses en tot aquells projectes perquè es pugui desenvolupar com a municipi i ha apuntat que, en aquesta nova etapa, la Diputació vol ser el nexe supramunicipal per unir les localitats amb interessos comuns i dotar-les dels mecanismes suficients per aconseguir aquests reptes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document