La música barroca centra el Concert de Primavera de Roses

El proper diumenge 21 d'abril, l'església parroquial de Roses acull en el marc del Concert de Primavera organitzat per l'Ajuntament de Roses, una proposta de música barroca de la mà del duo Tendres Fruits, formació que s'està posicionant entre les millors joves propostes de música antiga del nostre país. L'entrada al concert, que s'iniciarà a les 19 h, és gratuïta.
The ladies entertainment

The ladies entertainment

15/04/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 Tendres Fruits neix a l'Escola Superior de Música de Catalunya i és el resultat del treball i l'esforç que duen a terme la flautista de bec gironina Ànnia Fuentes i la clavecinista japonesa Tomoko Matsuoka. L’ensemble se centra en la interpretació d'obres del s. XVIII, especialment les més tardanes i galants. La seva voluntat és acostar al públic un repertori fresc i lleuger, però alhora ric en detalls i de gran bellesa. Apostant per una proposta íntima, de petit format, l'ensemble procura oferir a l'oient noves melodies, músiques oblidades que mereixen escoltar-se.

En la seva actuació a Roses, les intèrprets oferiran el programa The Ladies Entertainment, un recorregut per algunes de les obres barroques més belles per a flauta de bec i clavecí, que inclou una interessant sonata dels germans Pla – Joan Baptista Pla (1720-1773) i Josep Pla (1728- 1762) – entre música de Sammartini, Händel, Blavet i Scarlatti.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document