La mostra de projectes de la SUF, instal·lada al Castell de la Trinitat

Aquest cap de setmana un grup d’arquitectes de la delegació gironina del Col·legi Oficial d’Arquitectes, s’ha desplaçat al Castell de la Trinitat per visitar l’exposició dels projectes del nou equipament cultural de la Riera Ginjolers, presentats al concurs d’idees convocat recentment per l’Ajuntament de Roses. La mostra romandrà oberta al públic fins al proper 25 d’abril, per tal que rosincs i visitants puguin conèixer les diferents propostes presentades, així com el projecte guanyador que es desenvoluparà properament.
Visita arquitectes COAC

Visita arquitectes COAC

09/02/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Davant l’interès manifestat pel Col·legi d’Arquitectes de Girona per poder consultar els panells i projectes presentats al concurs del futur equipament de la Riera Ginjolers, l’Ajuntament de Roses va organitzar el passat dissabte 5 de febrer, una visita comentada al Castell de la Trinitat, espai on s’ha instal·lat la mostra de la norantena de projectes presentats, perquè tothom que ho desitgi pugui conèixer la diversitat de projectes i visions del futur edifici que diferents arquitectes van presentar al concurs.

Els primers visitants d’aquesta mostra van ser una trentena d’arquitectes convocats pel Col·legi d’Arquitectes, els quals van comptar amb les explicacions dels tècnics municipals i dels arquitectes de Zero Cinc, estudi redactor del projecte guanyador. A continuació, els assistents van poder participar en una visita guiada pel Castell, de la mà de l’equip d’arquitectes i de l’arqueològa municipal que s’han encarregat del procés de rehabilitació del recinte.

La mostra dels projectes de l’equipament cultural de la SUF romandrà instal·lada al Castell de la Trinitat fins al proper 25 d’abril. L’horari de visites és el d’obertura del recinte, és a dir, dissabtes i diumenges, de 10 a 14 i de 16 a 18 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document