La nova àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) arrenca amb jornades i cursos dirigides a l’empresariat

El proper dimarts 17 de març tindrà lloc la presentació de la nova àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER), impulsada pel consistori rosinc. L’acte servirà per oferir la primera de les jornades d’informació empresarial que l’Àrea organitza durant aquest mes, dins del programa informatiu i de formació adreçat als empresaris de Roses i comarca.
PER

PER

09/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) té per objectiu impulsar la millora de la competitivitat i eficiència de les empreses rosinques ja existents, així com de promoure la creació de noves empreses al municipi i millorar l’ocupabilitat. Dins la línia d’actuacions dirigides a l’empresariat, ha organitzat per aquest mes de març dues jornades d’informació empresarial i un curs de formació, oberts també als empresaris de la resta de la comarca.

La primera de les jornades tindrà lloc el proper dimarts 17 de març (19 h) i consistirà en la presentació a l’empresariat dels diferents serveis que ofereix l’Àrea, així com de les línies de subvenció disponibles, especialment pel que fa als sectors turístic i comercial. L’acte comptarà amb la participació de Jesús Quiroga, responsable del Servei d’Empresa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), així com de l’alcaldessa de Roses i dels responsables de l’Àrea de Promoció.

La segona jornada tindrà lloc el dia 26 de març, també a les 19 h, i centrarà la seva atenció en un dels temes que més interès suscita entre l’empresariat, com són els productes i instruments de finançament públics i privats.

D’altra banda, cal destacar que el curs de formació per a la millora del comerç urbà que l’Àrea organitza, i que constarà de dotze sessions que s’iniciaran el proper 11 de març, està assolint un gran èxit d’inscripcions entre els comerciants de Roses i municipis del voltant i ja queden poques places disponibles. 

Tant les jornades empresarials com el curs de formació compten amb la participació de l’Associació de Comerciants de Roses (ACOR), fruit de la nova etapa de col·laboració engegada. Totes les activitats tindran lloc a les dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) i tenen un aforament limitat, per la qual cosa es prega confirmació d’assistència prèvia.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document