La nova Llar d’Infants en construcció disposarà de dues aules més

L’Ajuntament ha encarregat la modificació del projecte de construcció de la nova Llar d’Infants Municipal, actualment en execució, per tal de donar cabuda a dues noves aules. L’objectiu d’aquesta actuació és aconseguir que en el moment de la posada en funcionament del nou centre (curs 2008-2009), aquest pugui acollir un major nombre d’alumnes, d’acord amb les necessitats previstes.
Obres llar d'infants

Obres llar d'infants

15/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres de construcció de la nova Llar d’Infants Municipal (El Franquet) es varen iniciar el passat estiu, dins dels terrenys pertanyents a l’escola Jaume Vicens Vives. L’edificació prevista, amb una superfície inicial de 636 m2, estava dimensionada per acollir cinc aules amb una capacitat total per a 72 alumnes, a més d’altres espais complementaris com ara dormitori, sales de canvis, sala polivalent per a menjador i psicomotricitat, biberoneria, etc.

Les sol·licituds de places de guarderia rebudes per l’Ajuntament durant el present any, així com l’anàlisi del creixement poblacional que està experimentant Roses en els darrers temps, han posat de manifest la necessitat d’incrementar el nombre de places ofertades per al proper curs.

Davant aquests fets, el Departament d’Educació del consistori rosinc ha encarregat la modificació del projecte constructiu de la Llar d’Infants per tal d’ampliar la seva capacitat amb dues aules més (uns 124 m2), que permetran donar resposta a les demandes que es produeixin en el moment de la posada en funcionament del nou centre.

En les properes setmanes els arquitectes redactors presentaran el projecte modificat d’ampliació, per tal que aquest pugui ser aprovat i executat paral·lelament al desenvolupament de les obres que s’hi estan realitzant.

Es preveu que aquesta modificació tindrà un cost addicional d’uns 200.000 euros, que passaran a sumar-se a l’1,1 milions previstos en el projecte inicial. Aquest equipament compta amb el finançament del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb una aportació de 300.000 euros, així com del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), que ha destinat 120.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document