La piscina de Roses obre el termini d'inscripcions per a les activitats d'estiu

Un any més, la Piscina Municipal de Roses oferirà el proper estiu (entre l'1 de juliol i el 31 d'agost), diferents activitats pensades per a tot tipus d'usuaris i necessitats: els cursos de natació per a tothom, el campus infantil natació & english i l'anomenat pack fitness, que es manté també a l'estiu. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 6 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 9 de maig per a públic general.
Activitats estiu a la piscina de Roses

Activitats estiu a la piscina de Roses

02/05/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els cursos de natació per a tothom tornaran a oferir aquest estiu cursos per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, primària i joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ells ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

El campus natació & english, que aquest estiu arribarà a la seva quarta edició, és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...) que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Es vol oferir una activitat adaptada a les necessitats de les famílies, que sigui útil i engrescadora per als participants, una proposta estiuenca de lleure sense oblidar la progressió en natació i l’aprenentatge de l’anglès.

En total hi ha 40 places per a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d’educació infantil a 6è d’educació primària. El campus es dividirà en 4 subgrups que permetrà treballar en grups reduïts, de dilluns a divendres i de 8.45h a 13.30h (arribada entre 8.45 i 9.15h, i recollida entre 13 i 13.30h). A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

Per la seva banda, el pack fitness,que no s’atura durant el juliol i l’agost. Presenta 51 sessions a la setmana i 16 tipus d’activitats diferents. Cal remarcar que a l’estiu té una periodicitat mensual i una renovació automàtica. Hi trobareu Spinning®, aiguagim, Pilates, aerostep, tonificació...

El període d’inscripcions generals comença el proper 9 de maig. Cal remarcar que prèviament, el proper dilluns 6 de maig, s’obriran per als abonats a la Piscina. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document