La piscina municipal de Roses posa a disposició dels seus usuaris una pàgina web interactiva

La piscina municipal de Roses ha posat en marxa una pàgina web, www.piscinaroses.cat, en la qual es pot consultar tota la informació relacionada amb el complex esportiu. Es tracta d’una nova eina que permetrà una relació més propera i directa amb tots els abonats i usuaris de la instal·lació, ja que diposa d’un espai en el qual podran fer arribar de manera ràpida i eficaç tota mena de propostes i/o suggeriments.
piscina municipal

piscina municipal

18/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Aquesta iniciativa forma part del procés d’evolució i creixement de la piscina, tenint en compte les necessitats i inquietuds dels seus usuaris, que hi trobaran tota la informació que els pots ser útil de manera detallada, organitzada i actualitzada.
I, per aquelles persones que encara no han visitat les instal.lacions, la nova pàgina web permet fer un passeig virtual per la piscina municipal de Roses i descobrir un equipament modern i confortable, una oferta d’activitats àmplia i diversificada, uns serveis personalitzats i un equip humà preparat per impartir una activitat física saludable i divertida. També hi ha un apartat amb les notícies més recents i una galeria amb les millors imatges.
Els responsables de la piscina municipal confien, a través d’aquesta eina d’informació i comunicació, millorar el servei que ofereixen.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document