La piscina municipal de Roses supera els 1.100 socis inscrits

La nova piscina coberta municipal de Roses, que obrí les seves portes als usuaris el passat 26 de juny, ha superat ja la xifra dels 1.100 socis inscrits. L’empresa municipal PRODER SL encarregada de la seva explotació, mantindrà fins a finals d’any el descompte del 20% sobre la tarifa d’inscripció.
Interior Piscina Municipal

Interior Piscina Municipal

06/09/2006 00:00 -   Departament Comunicació i Premsa  

Tot i que l’aplicació d’aquest descompte en concepte de promoció d’obertura finalitzava el passat 31 d’agost, PRODER SL ha aprovat la seva continuïtat fins a finals del 2006. Així, els usuaris que s’apuntin a la piscina, seguiran gaudint d’una rebaixa del 20% en la seva tarifa d’inscripció, que també varia en funció de l’edat.

La quota d’inscripció és gratuïta per als menors de 6 anys, de 62 € per als adults, i de 49 € per als nens i nenes de 6 a 15 anys, pensionistes i majors de 65 anys. S’han establert també quotes especials per a les famílies.

A part del descompte que es manté fins al 31 de desembre, totes les persones empadronades al municipi gaudeixen també (sigui quin sigui el moment de la seva inscripció), d’una bonificació especial del 20% en la quota de matriculació.

Pel que fa als abonaments mensuals, aquests oscil·len entre els 16 i els 35 euros mensuals, atenent aspectes com l’edat de l’usuari, les franges horàries en què aquest fa ús de les instal·lacions o els espais als quals en té accés.

Les noves instal·lacions, amb una superfície de 3.600 m2, compten amb una gran piscina de 25 x 16 metres, una altra de 16 x 8 m, una sala de fitness i musculació, sales d’activitats dirigides, sauna, bany de vapor, hidromassatge, zona de relax i solàrium natural.

Entre les activitats i serveis que s’ofereixen, es troben l’assessorament individualitzat a la sala de fitness i musculació, el servei de socorrisme a la piscina, les activitats aquàtiques (cursos i programes de natació per a totes les edats, aquagyim,...) i físiques (aeròbic, step, espinning, tonificació, manteniment, etc...), els programes de salut i les jornades informatives.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document