La Piscina Municipal posa en marxa la campanya “Prepara’t per a l’estiu”

La Piscina de Roses dóna la benvinguda al bon temps amb la campanya “Prepara’t per a l’estiu”, destinada a tothom que vulgui posar-se en forma per a l’estiu amb una activitat física adequada a les necessitats i possibilitats de cadascú. La promoció inclou un important descompte en el preu de matrícula i la gratuïtat de les activitats incloses en l’anomenat pack-fitness organitzat per l’equipament, que inclou més de 70 sessions esportives setmanals.
foto Campanya

foto Campanya

07/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La campanya "Prepara’t per a l’estiu" va adreçada a totes aquelles persones que volen perdre uns quilets, definir una mica la musculatura o, simplement, mantenir-se actius i millorar la seva forma física. La promoció permet beneficiar-se d’un descompte del 50% de la matrícula a totes les persones que s’abonin a la instal·lació durant el trimestre d’abril, maig i juny.

Un altre avantatge de la campanya és que els nous usuaris podran gaudir també, de forma totalment gratuïta, de les activitats del Pack fitness fins a finals del mes de juny. El pack fitness és una proposta de la Piscina Municipal que inclou més de 70 sessions a la setmana i 15 tipus diferents d’activitats de condicionament físic (aigua gim, spinning, aerodansa, power disc, abdominals, body mind...), totes elles dirigides per professionals qualificats.

Cal remarcar que la promoció és vàlida de l’1 d’abril fins al 22 de juny per als nou abonats majors de 15 anys. A partir de l’1 de juliol, els abonats podran continuar gaudint del pack fitness si ho desitgen, per 4, 6 o 10 € més al mes, segons el tipus de quota escollida.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document