La plaça de l’Església i la Rambla Ginjolers de Roses, connectades per un nou passatge

Ahir al matí es van iniciar a Roses les tasques d’enderroc de l’edifici situat al número 33 del carrer d’En Mairó, amb el qual s’actua en l’esponjament i millora del casc antic del municipi, obrint un nou passatge que comunicarà la plaça de l’Església amb la rambla de la Riera Ginjolers. El projecte s’inclou dins el programa d’actuacions del Pla de Barris de Roses i compta amb un pressupost de 28.170 €.
Tasques enderroc

Tasques enderroc

03/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’enderroc de l’edifici i condicionament d’aquest espai dóna resposta a les modificacions dels anys 2000 i 2001 del Pla General aprovades per la Comissió d’Urbanisme de Girona, segons les quals aquests terrenys estan qualificats de sistema viari, i tenen la finalitat de millorar la connectivitat i la mobilitat dels vianants entre aquest dos importants espais de la població.

Entre ahir i avui s’ha procedit a l’enderroc propi de l’edifici, que des d’abril de 2011 va passar a propietat municipal (expropiació inclosa també en el Pla de Barris) i que es trobava en estat de ruïna. Continuant amb l’actuació, els propers dies es realitzaran tasques de neteja i condicionament del nou passatge, com l’arranjament i pintat de les parets mitgeres resultants després de l’enderroc i la pavimentació provisional de l’espai, amb la finalitat de garantir-ne unes òptimes condicions per al seu ús per part dels vianants fins a la seva urbanització definitiva.

Un altre enderroc del Pla de Barris a punt d’executar-se és el de dos edificis, en aquest cas situats al número 22 del carrer Sant Isidre i al carrer Palmerola 18, també al casc antic de la població i qualificats de sistema viari. En aquest cas l’enderroc, que s’iniciarà en els proper dies, obeeix a la voluntat d’obrir el carrer Palmerola als vianats mitjançant un passatge que el connectarà amb el carrer Sant Isidre. En aquest cas, el projecte compta amb un pressupost de 33.295 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document