La poesia s’allotjarà al Castell de la Trinitat el proper divendres 3 de juny

La nit del proper divendres 3 de juny, Roses celebrarà una vetllada poètica organitzada conjuntament pel CRAC (Creació Roses Art Contemporani) i La Popular (Festa de Cultura Contemporània i Patrimoni). Els diferents actes que conformaran la vetllada tindran lloc al Castell de la Trinitat, convertint per unes hores aquesta antiga fortificació en un recinte poètic.
Vetllada poètica

Vetllada poètica

31/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La vetllada poètica vol ser un referent i convertir-se en una cita anual per donar la benvinguda a l’estiu en un espai ple de possibilitats com és el Castell i les seves espectaculars vistes sobre la badia. Vol ser també un espai obert a nous poetes i a tots aquells que gaudeixen de la poesia.

Per a aquesta primera edició, la vetllada comparà amb la participació de la Joana Brabo (micropoesia) i la Raquel Sakristan (pintura), amb l’espectacle "Lo bueno si brabo tres veces sakris". Seguidament, hi haurà un Happening Poètic on tothom qui vulgui podrà participar i recitar els seus poemes o els poemes d’altres autors. Finalment, hi haurà una sessió de música jazz a càrrec de Dj Crazy Blues (Sílvia Breuer i Quim Casamitjana).

Durant tota la nit es podran veure una sèrie de projeccions de l’artista Luís Izquierdo. Hi haurà servei de bar i es podrà pujar fins al castell en el tren exprés.

Programa Vetllada poètica 2011 - 3 de juny - Castell de la Trinitat

21.00 h: Sortida del Tren Exprés (davant de l’oficina de Turisme) cap al Castell de la Trinitat
21.30 h: Joana Brabo (micropoesia) i Raquel sakristan (pintura), presenten l’espectacle "Lo bueno si brabo tres veces sakris"
22.45 h: Happening poètic, obert a la participació del públic
00.00h: música de rock, boogie i blues a càrrec de Sílvia i Quim (Dj Crazy Blues). Hi haurà servei de bar
01.00 h: tornada del tren expres del Castell de la Trinitat a la Ciutadella

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document