La Policia de Roses recupera quatre ciclomotors robats

La Policia Local de Roses ha recuperat en menys d’una setmana quatre ciclomotors, robats recentment a diferents punts de la comarca. Aquests bons resultats són fruit de la campanya de detecció de motocicletes sostretes que acaba d’iniciar la policia rosinca, després de l’èxit aconseguit amb la campanya de vehicles realitzada el passat mes, amb la qual es van recuperar set cotxes robats.
30/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El servei impulsat per la policia de Roses consisteix en un control i seguiment específics d’aquells vehicles que apareixen als carrers de la població i que, ja sigui pel lloc d’estacionament, per les característiques pròpies del vehicle, etc, presenten indicis que puguin ser robats. En aquests casos, els agents recullen el número de placa i realitzen un seguiment informàtic i les investigacions oportunes per detectar possibles denúncies per sostracció.

El nou dispositiu ha permès recuperar en només cinc dies (entre el 19 i el 23 de juliol), dos ciclomotors Vespino, un Beta Trueba i un Kymco, que havien estat sostrets recentment a les poblacions de Llançà, Roses i Cadaqués. Els vehicles ja han estat lliurats de nou als seus propietaris.

Amb aquesta campanya la policia local de Roses continua impulsant les accions dirigides a la detecció i recuperació de vehicles robats, iniciat amb motiu de l’increment de casos que es produeixen durant la temporada d’estiu. Fruit d’aquests esforços, els agents de Roses ja van poder recuperar el mes passat set cotxes robats, quatre d’ells de gamma alta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document