La Policia Local de Roses fa classes d'Educació Viària a les escoles i instituts

La Policia Local de Roses imparteix, com cada any, a les escoles i instituts de la població els cursos d’Educació Viària organitzats pels departaments d'Ensenyament i de Benestar Social i Família previstos en el programa d'activitats escolars i de prevenció a les drogodependències.
Educació Viària

Educació Viària

31/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Aquests cursos van adreçats a alumnes d'educació primària i de secundària obligatòria, i inclouen xerrades de prevenció d'accidents associats al consum d'alcohol i d'altres drogues, destinats a alumnes de secundària obligatòria, de batxillerat i de cicles formatius.
Les activitats d'Educació Viària programades per la Policia Local de Roses es divideixen en dues fases, la primera de les quals s’ha dut a terme durant els mesos de gener i febrer i ha consistit en xerrades als alumnes de tercer i quart d'ESO referents a alcohol, drogues i conducció.
La segona fase, que actualment s’està duent a terme, consisteix en classes teòriques d'Educació Viària dirigides als alumnes de P5, primer, segon, quart, i sisè de Primària (EPO) i segon de Secundària (ESO) de totes les escoles de Roses. A més, els alumnes de sisè d’EPO i segon d'ESO fan classes pràctiques en un circuit que habilita la Policia Local. Els alumnes de sisè fan les classes pràctiques amb bicicleta i els alumnes de segon d'ESO les fan amb bicicletes elèctriques.
Per finalitzar les classes d'Educació Viària, es farà un acte de cloenda on s'exposen els dibuixos que han fet els alumnes de segon, quart i sisè de Primària durant el curs. Tots aquests dibuixos participen en un concurs on s'escull un primer, segon i tercer premi de cada curs.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document