LA POPULAR es clou amb entusiasme i energia

L’Ajuntament de Roses valora molt positivament la festa de La Popular: amb una assistència al voltant dels 1.000 espectadors i participants, el públic va anar variant al llarg del dia en funció de les activitats programades. El públic de totes les edats va passejar per la Ciutadella tot fent un recorregut tant de les diferents activitats com descobrint a fons aquest espai públic ple de racons.
La Popular

La Popular

17/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

- Les activitats:

Matí:

- malgrat la calor de dissabte, diversos grups de famílies participen tant en les visites guiades com en la gimcana QR fent els seus particulars mapes de la Ciutadella.

- la migdiada chill out va proporcionar un racó de tranquil·litat i fresca davant dels carrers de l'antiga vila medieval a un grup de passejants que visitaven la ciutadella i a un grup d’entusiastes de la música chill out que es van apropar expressament a escoltar la sessió de jotaberre (Jordi Busquets).

Tarda:

- el taller de circ: tot un èxit de participació per un bon nombre de nens que hi van participar i que posteriorment van poder gaudir de l'espectacle La caravana passa de Circ Pànic, que tot i haver-se de retrassar per l'amenaça de pluja va ser el gran èxit de la tarda. Un espectacle sorprenent per a tots els que el van gaudir, tant per la seva qualitat en les pràctiques circenses dels intèrprets com per la seva frescura i sentit de l'humor.

- Cinema d’animació:la selecció de films proposats per l’Alternativa (Festival de Cinema Independent de Barcelona) projectats dins una antiga casamata de la Ciutadella va tenir molt bona acceptació entre un públic de totes les edats, malgrat que va patir la reestructuració d’horaris provocada per l’amenaça de pluja, el punt més crític de tota la festa.

- Dansa a càrrec de El Paller va gaudir també de molts espectadors que amb aquest espectacle van tancar les activitats a l'aire lliure que proposava La Popular fins a la posta del sol.

Nit:

- Amb un públic nou de 30 anys de mitjana d'edat: Mazoni va demostrar la seva qualitat en solitari en un escenari incomparable, el Monestir de Sta. Maria, que il·luminada per Cube s'havia transformat en un temple del segle XXI dissenyat per gaudir de la música en directe.

- El fi de festa amb Jotabeerre i Guillamino com a mestres de cerimònies al Monestir de Sta. Maria, va ser, segons els comentaris del públic assistent... senzillament impressionant.

La Popular tanca amb entusiasme i energia per repensar la fòrmula i millorar-la i convençuts que l'espai cultural La Ciutadella és quelcom més que un valor patrimonial de la ciutat de Roses. És un espai públic imprescindible per Roses i també la comarca. Un lloc amb un enorme potencial com a espai de cultura en el seu sentit més ampli.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document