La presentació del llibre L’exili manllevat centra els actes de celebració de la Diada a Roses

El proper dissabte 9 de setembre, el Teatre Municipal de Roses acollirà la presentació del llibre L’exili manllevat de Núria Pi-Sunyer. L’acte s’engloba dins el programa d’actes previstos per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, que també inclourà una cantada d’havaneres, la pujada anual al Puig de l’Àliga i una regata de windsurfing.
L'exili manllevat

L'exili manllevat

05/09/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Núria Pi-Sunyer és filla de Carles Pi i Sunyer, un dels personatges cabdals de la Generalitat republicana. En el llibre que es presentarà el proper dissabte a Roses (19 h, Teatre Municipal), l’autora evoca l’exili familiar arran de la derrota de la Guerra Civil i un periple de més de quaranta anys per França, Anglaterra i Veneçuela.

Al llarg del seu relat, dóna el testimoni de la segona generació d’expatriats, aquells a qui l’exili no va sobrevenir en la plenitud de la vida, sinó de ben joves, i per als quals l’exili va significar una intensa experiència d’aprenentatge vital.

Altres actes previstos a Roses dins el programa de la Diada són una Cantada d’Havaneres amb el Grup Cavall Bernat, el divendres 8 (22 h, platja de la Punta), i una Audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Principal d'Olot, que se celebrarà el dissabte 9 (22 h, plaça Catalunya).


Dilluns, 11 de setembre, tindrà lloc la ja tradicional Pujada patriòtica al Puig de l’Àliga. Enguany té la seva sortida a les 8.30 del matí des de la plaça de l’església i comptarà amb l’acompanyament dels trabucaires Miquelets de Roses.

Els actes es tancaran amb la celebració de la vuitena edició de la Regata de Windsurf de la Diada, que tindrà la seva sortida a les 12 h des de la platja de la Punta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document