La Riera Ginjolers acull una nova edició de la Fira del Lleure i l’Oci

El proper diumenge 16 de setembre tindrà lloc a la Rambla Ginjolers de Roses, de 10 a 14 h del matí, la Fira Mercat del Lleure i de l’Oci. Aquesta mostra, que arriba a la seva desena edició, aplega cada any un important nombre de participants entre els quals es troben entitats juvenils, culturals, associacions benèfiques, veïnals i clubs esportius de la vila.
fira lleure

fira lleure

12/09/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al llarg de tot el matí del proper diumenge, la Riera Ginjolers acollirà les manifestacions culturals i esportives que les diferents entitats del municipi oferiran al públic assistent. Per a l’ocasió, s’instal·larà un escenari per a actuacions, i diferents espais s’habilitaran per donar cabuda a diferents demostracions esportives. També es realitzarà una exhibició de puntes de coixí que aplegarà un gran nombre de puntaires d’arreu de Catalunya.

A més d’aquests escenaris, la vintena de participants que cada any aplega la fira, disposaran també d’un espai des d’on poder oferir la informació referent a la programació prevista per l’entitat, formalitzar inscripcions, i atendre les consultes del públic assistent. D’aquesta manera, la mostra esdevé un important aparador que concentra en un únic espai totes les ofertes de caire associatiu, lúdic i cultural amb què compta al municipi.

Cap al migdia, l’Associació d’Amics de Guinea Conakry oferirà una degustació de menjars casolans africans i catalans a la SUF. El preu del tiquet és de 4 euros i donarà dret a primer i segon plats, i postres. Els plats seran cuinats per veïns del municipi i immigrants de la comarca que han volgut així col·laborar amb l’associació

Enguany, com a novetat, es distribuirà entre els assistents la Guia de l’Associacionisme de Roses, editada per l’Ajuntament especialment per a l’ocasió, i amb la qual es vol donar a conèixer la riquesa de l’associacionisme rosinc. En ella, prop de quaranta entitats i clubs esportius, parlen dels seus objectius i inquietuds, i informen de la manera de participar en les seves activitats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document