La TRANSPYR ADVENTURE sortirà de Roses el proper 30 de juny

La TRANSPYR ADVENTURE és una marxa ciclista no competitiva que consta de 8 etapes i se celebra del 30 de juny al 7 de juliol entre Roses i San Sebastián. Cada etapa té una distància mitja de més de 100 km i uns 2.500 m de desnivell positiu, la qual cosa la converteix en un esdeveniment únic i una de les marxes de BTT més dures d’Europa. En la present edició, Roses torna a ser l’escenari de sortida de la marxa, que s’iniciarà el proper 30 de juny.
Transpyr

Transpyr

31/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La TRANSPYR uneix el Mar Mediterrani i l’Oceà Atlàntic creuant els Pirineus en mountain bike a través de la vessant sud dels Pirineus, amb sortida a la platja de Roses i arribada a la platja de Zurriola. Un recorregut somiat i imponent que posa a prova els límits físics i mentals dels ciclistes més valents. Gràcies al suport tècnic, logístic i esportiu que proporciona TRANSPYR, és possible creuar els Pirineus en només 8 dies.

En aquesta tercera edició, a més de superar els 200 participants, s'ha aconseguit tenir bikers de 15 nacionalitats diferents així com periodistes acreditats de diferents
nacionalitats. Això permetrà una visibilitat privilegiada a uns espais i uns paisatges amb una potencialitat latent molt important, que si no fos per esdeveniments de la magnitud de TRANSPYR difícilment tindrien l’oportunitat de mostrar-se al públic de tot el món.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document