La vida de los otros i Wall-E, propostes del Cine Ciutadella per a aquesta setmana

Cine Ciutadella ofereix durant les setmanes d’estiu, sota les estrelles i en un entorn privilegiat, cinema de qualitat en versió original per a tots els públics. A més, ofereix als espectadors la possibilitat de sopar en el recinte (es pot portar el pícnic de fora o comprar-lo al servei de bar), asseguts sobre la gespa o en una còmoda gandula. Les propostes del cicle per a aquesta setmana són el guardonat film alemany “La vida de los otros” (aquesta nit), i la pel·lícula Wall-E (diumenge 18 de juliol).
La Vida de los Otros

La Vida de los Otros

14/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La vida de los otros, Alemanya, 2006 (137 minuts), del director Florian Henckel-Donnersmack, narra la història del capità Gerd Wiesler, un oficial de la Stasi, la totpoderosa policia secreta comunista de l’antiga República Democràtica Alemanya. Però, quan al 1984 li encarreguen que espiï a la parella formada pel prestigiós escriptor Georg Dreyman i la popular actriu Christa-Maria Sieland, no sap fins a quin punt aquesta missió influirà a la seva pròpia vida ...

Guardonada l’any 2006 amb l’Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i amb els premis Cèsar a la millor pel·lícula estrangera, entre d’altres premis i nominacions, La Vida de los otros és un relat imprescindible i potent de la història recent d’Alemanya; un thriller on les contradiccions i la tragèdia s’expliquen de forma tan profunda com entretinguda.

La pel·lícula per a tots els públics Wall-E
, Andrew Stanton, 2008, EEUU (103 minuts), és la proposta per al proper diumenge 18. Any 2700, la Terra està en un estat devastador sense vida, només hi ha en Wall-E, el petit robot que porta tres segles netejant d’escombraries el planeta. Aquesta és la seva única ocupació fins que descobreix a EVE. Els dos viatjaran per tota la galàxia i viuran una emocionant i inoblidable aventura. Pel·lícula amb un clar missatge crític pel tracte dels humans a la Terra alhora que una comèdia idònia per tots els públics.

Les sessions s’inicien a partir de les 21 h (projecció dels films a les 22 h).
Preu de l’entrada: 4 euros (venda d’entrades al mateix recinte). Lloguer de gandules a 3 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document