La web municipal de Roses incorpora el sistema de redifusió de continguts RSS

La web municipal de l'Ajuntament de Roses (www.roses.cat) ha incorporat un servei de redifusió de continguts basat en el sistema RSS, gràcies al qual els usuaris poden rebre l’actualització dels continguts i informacions publicats en el portal, concretament en els apartats referents a notícies i agenda d’activitats. Aquest sistema s’afegeix al servei de Butlletí Electrònic o Newsletter, operatiu des de fa temps, que en aquest cas permet rebre les notícies municipals directament al correu electrònic de l’usuari.
Icone RSS

Icone RSS

08/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El sistema RSS és una família de formats de canals web utilitzat per a publicar continguts actualitzats freqüentment, com ara llocs de notícies, weblogs o podscasts, i per mitjà del qual es pot compartir la informació i usar-la en altres llocs web o programes. El principal avantatge del sistema és l'agilitat, ja que es fa innecessari haver de descarregar les imatges i els altres elements de la web, descarregant-ne només els titulars a partir dels quals es pot accedir posteriorment als continguts complet.

D’aquesta forma, l’Ajuntament de Roses segueix apostant per l’emissió de continguts informatius, culturals i lúdics, posant a disposició dels usuaris i ciutadans les notícies de l’actualitat municipal i les activitats més destacades que tenen lloc a la població. En els propers dies, també s’incorporaran a aquesta oferta informativa per RSS el tauler d’anuncis i edictes municipals, les ofertes i perfil de contractacions i l’oferta pública d’ocupació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document