L’Ajuntament adquireix terrenys a la zona Els Grecs per urbanitzar diversos carrers del sector

L’Ajuntament de Roses està tramitant la compra de diversos terrenys situats als carrers Mimosa, Bernat Desclot, Els Grecs i Aristòtil, amb l’objecte de portar a terme l’eixamplament de carrers i voreres i la urbanització d’aquesta àrea residencial.
Carrer Mimosa

Carrer Mimosa

Carrer Aristòtil

Carrer Aristòtil

21/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En aquest sentit, el consistori acaba d’aprovar el pagament de les expropiacions pactades amb tres propietaris de la zona, per un valor de 25.000 €.

Amb aquestes, ja són set les finques adquirides per l’Ajuntament rosinc, del total dels dotze terrenys afectats pel projecte urbanístic, amb el qual es preveu adaptar els carrers al planejament de la zona i millorar les xarxes de serveis que en l’actualitat presenten un estat deficitari.

Així, el projecte d’urbanització suposarà, a més de l’ampliació i pavimentació de calçades i voreres, la creació de nous sistemes de clavegueram, telefonia, distribució elèctrica i enllumenat públic.

Aquesta actuació se suma als projectes de millora de la trama urbana de Roses desenvolupada en els darrers anys, gràcies als quals s’han anat consolidant sectors de la vila com ara la placeta de l’Eixample, els carrers Joanot Martorell, Bernat Metge, o Espronceda, entre d’altres. Amb l’execució de les properes obres als Grecs, culminarà, doncs, la urbanització de la totalitat del nucli de la vila. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document