L’Ajuntament amplia el Casal d’Estiu durant la primera setmana de setembre

Per primer cop, el casal d’estiu que l’Àrea de Benestar Social adreça als infants del municipi amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, s’ampliarà enguany fins al 7 de setembre. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol continuar oferint aquest recurs educatiu i de lleure als nens i nenes de la població, alhora que facilitar als pares la conciliació de la vida laboral i familiar.
nensjocs

nensjocs

08/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les característiques pròpies de Roses, on el major volum de feina es concentra durant la temporada turística, han fet que el consistori es plantegés la necessitat d’oferir una resposta educativa i lúdica a les famílies de la vila, fins a l’inici del nou curs escolar. D’aquesta forma, el casal d’estiu s’allargarà enguany per primer cop amb un tercer torn, que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 7 de setembre (ambdós inclosos).

Com a novetat durant aquesta setmana, el casal, que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu, comptarà amb la participació del Club Bàsquet Roses, que realitzarà activitats esportives als nens d’entre 6 i 9 anys, per tal d’introduir i fomentar el coneixement del bàsquet entre els infants de Roses.

gw-3ad3dcb2d4a2a161668e0a397e7fac937cfed5b8

El casal tindrà una capacitat total per a 160 alumnes, i hi poden optar els nens i nenes empadronats a Roses que hagin nascut entre el 1995 i el 2003, tot i que tindran prioritat d’inscripció els que ja hagin participat en el casal durant els mesos de juliol i/o agost.

Les inscripcions es cursaran al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (SAC), els dies 21 (de 9 a 14 h) i 22 d’agost (de 9 a 14 i de 16 a 18 h), mentre que els dies 23 (de 9 a 14 h i de 16 a 18 h)) i 24 d’agost (de 9 a 14), s’obrirà la inscripció als nens que no hagin participat als casals de juliol i agost, o als no empadronats, sempre en cas que quedin places disponibles.

L’horari del Casal serà el mateix que durant l’estiu, i s’oferirà també el servei de menjador a l’escola Vicens Vives.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document