L’Ajuntament amplia el servei de Casal d’Estiu amb dos torns, que es duran a terme el juny i el setembre

El departament de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Roses amplia aquest any el servei de Casal d’Estiu amb un total de 60 places en relació a l’estiu passat, i incorpora com a novetat un nou torn, que es durà a terme l’última setmana del mes de juny. A més, i per segon any consecutiu, el casal es perllongarà fins el 10 de setembre, per tal de conciliar al màxim la vida laboral i familiar.
El casal d'estiu ofereix un recurs als pares que treballen

El casal d'estiu ofereix un recurs als pares que treballen

06/05/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
El primer torn es durà a terme del 23 al 30 de juny al Centre d’Activitats de Roses (CAR), durant qual s’ofertaran 30 places. Durant els mesos de juliol i agost el casal tindrà la seu, com cada any, al col.legi Narcís Monturiol, amb 190 places el juliol i 160 l’agost. I per segon any consecutiu, el casal continuarà les seves activitats de l’1 al 10 de setembre, en aquest cas al pavelló municipal, amb 50 places més.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir un recurs als pares que treballen, alhora que promocionar un espai per tal d’evitar situacions de risc social i facilitar als nens en edat escolar un lloc de trobada, amb diversos recursos d’animació. El casal ofereix un espai educatiu i lúdic per als nens de Roses nascuts entre 1996 i 2004, és a dir, d’entre tres i dotze anys.
Les preinscripcions es podran dur a terme els dies 26 i 27 de maig de dos quarts de quatre a sis de la tarda al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), situat al vestíbul de l’Ajuntament de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document