L’Ajuntament cedeix els terrenys per fer l’ampliació de l’IES Illa de Rodes

El ple municipal de Roses celebrat el dilluns 26 de novembre, va aprovar la cessió d’uns terrenys de 4.600 m2 a favor de la Generalitat de Catalunya. El solar, situat entre l’IES Illa de Rodes i el Rec Fondo, s’emprarà per a l’ampliació d’aquest centre d’educació secundària.
Terrenys cedits adjancents IES Illa de Rodes

Terrenys cedits adjancents IES Illa de Rodes

27/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La cessió que s’acaba de realitzar permetrà ara la redacció del projecte d’ampliació per part del Departament d’Educació de la Generalitat, amb la finalitat de donar cabuda als serveis que aquest centre precisa.

A l’inici del present curs, durant una reunió mantinguda amb els Serveis d’Educació, el consistori rosinc ja va sol·licitar la instal·lació d’un mòdul que permetés donar acollida a alguns dels serveis de l’IES Illa de Rodes, atesa la manca d’espai. Tot i que no es va poder disposar d’aquesta instal·lació, ambdues administracions van acordar realitzar el procediment per a l’ampliació definitiva del centre.

Ara, la cessió de terrenys realitzada, permetrà la redacció del projecte tècnic d’ampliació i la propera execució de les obres necessàries per part de la Generalitat. L’acord aprovat ahir contempla que els solars són aptes per a la seva destinació com a equipament escolar, i que aquests comptaran amb abastament d’aigua, evacuació d’aigües i subministrament d’energia elèctrica suficient, tant per a l’execució de l’obra com per al posterior funcionament del centre. D’altra banda, l’Ajuntament s’encarregarà també d’urbanitzar i pavimentar l’entorn de l’àmbit d’actuació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document