L’Ajuntament de Roses, amb l’esport

L’Ajuntament de Roses ha aprovat les subvencions en matèria esportiva concedides per a aquest exercici 2008, que han estat atorgades a un total de set clubs i vint-i-cinc esportistes. Amb aquests ajuts el consistori vol donar suport a les entitats, associacions i esportistes de la població, en reconeixement per la important tasca que realitzen, i amb la finalitat de posar l’esport a l’abast de tothom.
Futbol

Futbol

29/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El programa de subvencions a l’esport que atorga el consistori rosinc es divideix en dos apartats. D’una banda, el destinat a entitats i associacions que realitzen activitats en matèria esportiva d’interès social per al municipi i, de l’altra, els ajuts específics a esportistes individuals que participen en competicions oficials. Un cop valorades les sol·licituds per part de la comissió qualificadora, set clubs i vint-i-cinc esportistes individuals rebran les subvencions que s’acaben d’atorgar, per un import total de 30.000 euros.

Dins l’apartat d’entitats es troben el Club Badia de Roses, l’Associació Esportiva de Caça Roses, el Club de Tennis Roses, el Club Windsurfing Roses, el Club de Rem de Roses, el Club Triatló UFF i l’Associació Al- Wifak. Els aspectes puntuats han estat la participació dels diferents clubs en competicions oficials, l’organització o participació en activitats extraordinàries (jornades, tornetjos, etc), el nombre de llicències federatives i d’equips de cada entitat, o els tècnics esportius titulats de què disposen.

Independentment, el consistori rosinc té aprovats també uns convenis esportius anuals amb les entitats Club de Futbol Base Roses, Agrupació Esportiva Roses i Club de Bàsquet Roses, mitjançant el qual cadascun d’aquests clubs rep 30.000 euros anuals. Per la seva banda, el Grup d’Esports Nàutics (GEN) disposa d’una subvenció de 52.000 € quinquennals.

Pel que fa als ajuts a esportistes individuals, el consistori vol contribuir a pal·liar les despeses a què tot sovint han de fer front per la participació en competicions (desplaçaments, allotjaments, etc). Els criteris considerats han estat el nivell de competició de cada esportista, els seus historial i currículum, i el programa de desplaçaments.

Paral·lelament a les subvencions atorgades, l’Àrea d’Esports col·labora continuadament amb els diferents clubs en la realització dels esdeveniments esportius que organitzen, així com en la dotació de l’equipament i infraestructures que necessiten. En aquest sentit, al llarg d’aquest any s’ha adquirit un llagut nou per al Club de Rem i s’han cedit les instal·lacions de dutxes i serveis de l’escola de vela a aquest mateix club; s’han instal·lat una màquina de manteniment de gespa artificial, marcadors i sonorització en els camps de futbol; s’han creat els nous camps municipals de petanca amb un total de 16 pistes; s’ha instal·lat un mòdul d’oficines per als clubs de windsurfing i de rem; s’han adquirit cistelles de minibàsquet i tres marcadors nous; s’han cedit les instal·lacions esportives al nou club de futbol sala; i s’ha col·laborat en l'organització de nombroses activitats esportives, com ara les bicicletades populars, l’Interbàsquet o el Torneig Internacional de Petanca, entre moltes altres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document