L’Ajuntament de Roses celebrarà la recuperació de Punta Falconera amb un aplec popular

L’Ajuntament de Roses ha previst per al proper diumenge 21 de maig, la realització del I Aplec de Falconera, amb el qual es vol celebrar la recuperació a favor del municipi dels terrenys situats al paratge natural de Punta Falconera. Durant la jornada es realitzaran diverses activitats per a petits i grans.
Vista aèria Punta Falconera

Vista aèria Punta Falconera

12/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El passat mes de febrer, l’Ajuntament va culminar el procés de reversió dels terrenys de Punta Falconera, desafectats l’any 1993 pel Ministeri de Defensa després d’un llarg període de temps en què els destinà a usos militars.

 

El diumenge 21, se celebrarà l’adquisició d’aquests terrenys amb una jornada simbòlica d’obertura de l’espai, adreçada tant als veïns del municipi, com als “quintos” de la comarca que van fer el servei militar en les instal·lacions de Punta Falconera. La intenció del consistori és la de celebrar anualment aquest aplec.


gw-168cbfc27bcc930ff883d253ac2f16c6fceb1a72

Entre les diferents activitats programades, es troba l’obertura de dos dels cinc búnquers d’artilleria existents, així com dels nombrosos passadissos subterranis que els integren i la projecció d’un audiovisual. Amb aquesta intenció, operaris de la brigada municipal treballen des de fa dies en la neteja, il·luminació i condicionament d’aquests espais, per tal de fer-los accessibles al públic.

 

L’aplec s’iniciarà a les 11 del matí amb la representació de l’espectacle infantil Nòmades de carrer. A continuació hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Foment del Montgrí.

 

A les dues del migdia tindrà lloc el dinar. L’Ajuntament ha establert un preu simbòlic d’un euro per àpat, que serà destinat a projectes benèfics. Es recomana a les persones que es quedin a dinar que portin plats, coberts, taula i cadires. S’habilitarà un servei de bar. La festa finalitzarà amb un ball a càrrec del duet Joan i Toni.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document