L’Ajuntament de Roses explica a la ciutadania com es fa el pressupost municipal

El proper dijous 22 de març, el doctor en Economia i interventor de l’Ajuntament de Roses, Ernest Ruiz, presentarà en el Teatre Municipal (20 h), la xerrada-exposició ‘Desvetllant l’Economia Municipal. Com es fa un pressupost?’. Amb aquesta iniciativa el consistori vol apropar el seu funcionament i fer-lo més entenedor a la ciutadania, alhora que estableix les bases per afrontar amb èxit els Consells de Participació previstos properament al municipi.
Sessió pressupost

Sessió pressupost

16/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Quins apartats ha de contenir el pressupost municipal? Quina part dels diners que es gasta l’Ajuntament es destinen a serveis obligatoris? D’on provenen els ingressos que rep el consistori? L’Ajuntament de Roses demana crèdits? De quin import anual disposa per invertir en nous projectes? Són algunes de les preguntes que obtindran resposta el proper dijous 22 de març, de la mà de la persona que millor coneix els mecanismes i l’estat dels comptes públics de Roses: l’interventor municipal.

La sessió informativa està oberta a tothom i té per objectiu facilitar la comprensió d’un dels elements claus per conèixer el funcionament de l’Ajuntament, com és l’apartat econòmic que regeix els serveis, actuacions, obres i projectes que es desenvolupen a la població. La intenció és que els ciutadans i ciutadanes interessats en aquests aspectes, rebin la informació de forma clara i directa, amb una sessió especialment dirigida i pensada per a ells.

Amb aquesta xerrada el consistori inicia també les sessions informatives i introductòries perquè la ciutadania disposi d’un bon coneixement de quins són els mecanismes d’actuació de l’administració, element clau per desenvolupar amb èxit els Consells de Participació que l’Ajuntament posarà en marxa properament. En el moment actual, els serveis jurídics del consistori es troben redactant el Reglament de Participació pel qual es regiran aquests consells.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document