L’Ajuntament de Roses ret homenatge a la guanyadora del Premi Nacional de Poesia Jove “Miquel Martí i Pol”

L’Ajuntament de Roses va organitzar ahir a la Biblioteca Municipal, una recepció a l’alumna de 4rt d’ESO de l’IES Cap Norfeu, Laura Gonzàlez, després que el passat 18 de juny es proclamés guanyadora en la categoria de segon cicle d’ESO del Premi Nacional de Poesia Jove “Miquel Martí i Pol”.
Recepció Laura Gonzàlez

Recepció Laura Gonzàlez

29/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquest premi de poesia jove va ser instituït el curs 1999-2000 per l'IES Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat i, inicialment, s’adreçava als joves poetes d'aquesta ciutat del Baix Llobregat. Un cop consolidat, l'IES va voler fer extensiu el premi al conjunt de la comunitat lingüística catalana.

Per aquest motiu, a partir del curs 2005-2006, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya va prendre el testimoni de l'IES Miquel Martí i Pol i va instituir el Premi Nacional de Poesia Jove "Miquel Martí i Pol".

Aquest curs 2006/07, l’alumna de 4t d’ESO de l’IES Cap Norfeu de Roses Laura Gonzàlez Ortensi, ha estat la guanyadora del 1r Premi de Poesia en la categoria de 2n Cicle d’ESO, amb el poema "Majoria d’edat".

A banda del merescut reconeixement públic, el premi obtingut ha consistit en una càmera digital i un viatge de cinc dies per a tres persones, amb totes les despeses pagades, a qualsevol dels territoris de parla catalana (l'Alguer, Andorra, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears, Principat de Catalunya o País Valencià), així com en un diploma per a ella i un altre per al centre de procedència.

gw-bddfc87168ac24c2570fb800f0811d91787e05ed

L’Ajuntament de Roses ha volgut sumar-se a la celebració d’aquest premi, i ahir al vespre va oferir una recepció a la jove. L’acte va tenir lloc a l’espai Z de la Biblioteca Municipal, on s’aplegaren familiars, amics i professors de l’alumna. Com a reconeixement, l’alcaldessa de Roses li va fer entrega d’un pin amb l’escut de la vila, un val per a la compra de llibres i material escolar per valor de 200 euros, un llibre de Roses, i un passi per a dues persones per als concerts, teatre i activitats culturals i juvenils organitzades per l’Ajuntament per a aquest estiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document